Arjan Groters


frac­tie­voor­zitter en lid algemeen bestuur

Arjan Groters (1983) is geboren en getogen in Apeldoorn. Sinds 2015 is hij hier terug, na 12 jaar elders te hebben gewoond. Arjan werkt in de gehandicaptenzorg, op een woning met vier ernstig verstandelijk beperkte mannen. Sinds 2018 is hij gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren. Arjan houdt van lezen en koken. Daarnaast is hij vaak wandelend of fietsend in de natuur te vinden. Arjan wil zich bij het waterschap onder meer in gaan zetten voor het beter bestand maken van de Veluwe tegen droogte. Ook moet er zo snel mogelijk een einde komen aan de bever- en muskusrattenbestrijding.

Indien u een vraag heeft aan onze fractievoorzitter Arjan Groters verzoeken wij u allereerst onze standpuntendatabase te raadplegen. Ook vindt u onze visie terug in ons partijprogramma. Daarnaast kunt u gericht zoeken op onderwerp met behulp van de zoekfunctie.

Staat uw vraag niet in de standpunten, kunt u het ook niet vinden op onze website of wilt u uw vraag, informatie of een opmerking sturen naar Arjan, dan kunt u een email sturen naar valleienveluwe@partijvoordedieren.nl